×

Attefallshus

Attefallshus

Vi är experter på Attefallshus och har designat hundratals olika stilar till våra kunder runt om i Sverige. Välkommen att kontakta oss för en kostandsfri offert idag.

Vi bygger attefallshus som är skräddarsydd enligt era önskemål. Det betyder att materialen och produkterna finns tillgängligt vid rätt tidpunkt och tidsram. så att ni kan flytta in i attefallshuset  inom bara ett par veckor efter att bygget påbörjats.

Det är viktigt att veta exakt vad du får när du väljer att köpa ett attefallshus från oss på Badrumsrenovering Stockholm. Vi är seriösa och visar och förklarar exakt vad som ingår i ert köp, eller vad som inte ingår. När alla parter vet vad som gäller så försöker vi undvika onödiga,   kostsamma tidstjuvar. Jämför gärna andra med vårat företag – vi garanterar att du blir hundra procent nöjd och kan rekomendera oss till andra företag.

Vi samarbetar med ett helt team av byggarbetare samt arkitekter för att ta fram den perfekta designen till dig. Välkommen att kontakta vår kundservcie för att ta reda på mer information eller vill ha hjälp med ett befintligt projekt via oss.

BEGÄR OFFERT

Vad ingår i våra priser?

Priserna vi sätter på våra Attefallshus finns i två olika typer, målningsförberett, nyckelfärdigt . I ett nyckelfärdigt exempel av attefallshus så prissätts täckmålat, golv och att innertak är på plats, all el är dragen, skåp samt vitvaror och sanitetsporslin sitter på plats. Målningsförberett menas att du gör en liten del av arbetet själv. Vi levererar inom tidsram, golv och taklister. Du kan också välja om du vill spackla själv eller ta hjälp av oss. 

Leveranstid Attefallshus

Dom flesta kunder som har köpt sina Attefallshus via oss kan vanligtvis flytta in 2-4 månader efter sin beställning av sitt attefallshus, vilket innebär att vi ligger väldigt bra till i tiden samt att ni slipper vänta.

Hur beställer jag ett Attefallshus av er?

Vi rekomenderar stark att ringa till en av våra duktiga säljare för att ge dig gratis rådgivning om Attefallshus. Kontakta oss idag:

 

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Ta kontakt med oss idag för att få ett fast pris på er Badrumsrenovering. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Gratis Offert