Så väljer du rätt hantverkare

Att renovera badrummet kan vara ett riktigt hästjobb om du ger dig på projektet helt själv. Visst, har du lite erfarenhet av hantverksarbete och känner till alla krav som ställs på en badrumsrenovering så är det fullt möjligt att täta, kakla och inreda badrummet på egen hand. Men, handen på hjärtat, skulle det inte vara skönt att lämna jobbet till ett proffs?

Hantverkarna i Stockholm är både skickliga och snabba. Det tar inte lång tid för en professionell hantverkare att renovera ett badrum. Det enda du behöver göra är att välja kakel, inredningsdetaljer samt färg och form.

Bra badrumsrenovering i Stockholm
I Stockholm finns såväl riktigt stora entreprenörer som hantverkare som verkar genom enskilda firmor. Att anlita en erkänt skicklig entreprenör med goda vitsord kan rekommenderas. Då kan du vara säker på att din badrumsrenovering kommer att utföras enligt alla konstens regler och bli mycket lyckad. Att renovera ett badrum är nämligen ett hantverk som dels är ganska komplicerat, och dels måste utföras på ett visst sätt för att ett försäkringsbolag ska kunna betala ut ersättning vid vattenskador. AB Svensk Våtrumskontroll är en branschorganisation som ger ut regler för hur våtrum såsom badrum ska byggas. När du anlitar en entreprenör, kontrollera därför gärna om firman följer branschorganisationens regler och normer.

Få badrumsofferter